Vize


VİZE

Ofisimizde öğrencilerimize ücretsiz vize danışmanlığı yapılmaktadır.Ayrıca ücretli olarak turist vizesi için de bize başvurabilirsiniz.

Eğitim alacağınız ülkelerin çoğu size vize uygulaycaktır. Her ülkenin vize işlemleri farklıdır. Vize başvuru süreleri, gerekli evraklar ve koşullar hakkında Language Travellers’dan bilgi alabiirsiniz.
Languagetravellers vize asistanlığınızı yaparak başvuru formlarının ve evraklarnızın hazırlnmasında size ücretsiz yardımcı olacaktır.

Vizenizin olumlu sonuçlanabilmesi için bazı kriterler vardır.

  • Alacağınız eğitimin ya da katılacağınız programının masraflarını karşılayabiliyor olmanız en önemli unsurlardan biridir.
  • Programınızı tamamladıktan sonra ülkenize döneceğinizi kanıtlamanızda diğer önemli hususlardan biridir. Türkiye’deki eğitim durumunuzun, kariyer olanaklarınızın durumunu belgelemeniz önemlidir. Aynı zaman sizi ülkenize bağlayan ailevi ve maddi unsurlarda önemlidir.
  • Yurt dışında alacağınız eğitimin Türkiye’deki eğitiminiz ve kariyer planlarınızla doğru orantılı olması, gelecek yaşantınızda size getirecekleri konsolosluk görevlileri tarafından göz önünde bulundurulan faktörlerden biridir.

Vize için gerekli standart belgeler

(her ülke farklı tipte evraklar isteyebilir, aşağıdaki liste standart istenen belgelerdir.)

  • Konsolosluk başvuru formları
  • Boş vize sayfası olan pasaport
  • Vize harcının yatırıldığını gösteren dekont
  • Vesikalık fotoğraf
  • Kursu, konaklama ve diğer masraflarınızı nasıl karşılayacağınızı gösteren maddi dökümanlar.
  • Okul ya da program kabul belgeleriniz
  • Gideceğiniz ülkedeki konaklama adresiniz
  • Türkiye’de almış olduğunuz ya da almakta olduğunuz eğitimi gösteren belgeler.
  • Erkek öğrenciler için askerlik durumunu gösteren belge
  • 18 yaş altı öğrenciler için aileden noter tastikli izin belgesi

 

 

 

 

 


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.